Ενοικιάσεις Κάδων

Η ECO TRANS ΕΠΕ, προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά την Ορθολογική Διαχείριση Ανακυκλωσίμων & Απορριμμάτων όπως επίσης και την Αποκομιδή Μπαζών. Οι κάδοι μας, χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και μεταφορά στερεών μη επικίνδυνων αποβλήτων - εμποροβιομηχανικών αποβλήτων, υλικά κατασκευών (αδρανή) και ανακυκλώσιμα όλων των τύπων (χαρτί-χαρτόνι, πλαστικό, νάιλον, σίδερο, χαλκός, αλουμίνιο, όπως επισης μπαταρίες, ελαστικά, γυαλί, ΑΗΗΕ μέσω Συλλογικών Συστημάτων Εναλλακτικής Διαχείρισης).

Η ECO TRANS είναι σε θέση να σας εξοπλίσει με κάδους διαφορετικής χωρητικότητας και διαφόρων τύπων (κάδοι με αλυσιδάκι, κάδοι για μέταλλα, πρέσες, container, κάδοι με γάντζο, κάδοι πλέγματα, κάδοι μπαταριών όπως επίσης και φορτηγά με αρπάγη). Η εταιρεία μας διαθέτει ευρεία γκάμα εξοπλισμού, δίνοντας σας την επιλογή να επιλέξετε αυτόν που μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη παρέχοντας σας άμεση εξυπηρέτηση σε 24 ώρες.

Η χωρητικότητα των κάδων μας ξεκινά από τα 8 κυβικά μέτρα και φτάνει στα 38 κυβικά  μέτρα. Όλοι μας οι κάδοι είναι κατασκευασμένοι σύμφωνα με τα πρότυπα της Ευρωπαϊκής Ένωσης (με αυστηρή τήρηση των προτύπων DIN) και διαθέτουμε όλες τις απαιτούμενες βάσει νομοθεσίας άδειες για την Συλλογή, Μεταφορά & Διαχείριση αυτών.

 

Επικοινωνήστε μαζί μας για Ενοικίαση Κάδου ή Ανακύκλωση

Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2310 722 545 ή να στείλετε ένα email στο mrk@eco-trans.gr και ένας εκπρόσωπος του τμήματος πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Για λοιπές ερωτήσεις/ πληροφορίες μπορείτε επίσης να μας βρείτε στο ecotrans@eco-trans.gr και θα προσπαθήσουμε να σας εξυπηρετήσουμε άμεσα.

 

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Σ.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ,

ΠΛΗΣΙΟΝ ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ, Τ.Θ.201

Τηλέφωνο: 2310 722545

FAX: 2310722855

Web: www.eco-trans.gr