Θέσεις Εργασίας

 

thesis

H εταιρία μας, ECO TRANS ΕΠΕ, στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης, βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ικανών ανθρώπων με όρεξη για δουλειά με σκοπό την στελέχωση των τμημάτων της. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας,  παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο hr@eco-trans.gr. Το βιογραφικό σας, καθώς και οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχονται, θεωρούνται ως αυστηρώς εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση σας για την πιθανότητα σταδιοδρομίας σας στην εταιρεία μας. Ακόμα και αν δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάποια κενή θέση εργασίας, το βιογραφικό σας διατηρείται στη βάση δεδομένων μας.

Η ECO TRANS αναγνωρίζει ότι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της ξεκινά από το ανθρώπινο δυναμικό της. Γι’ αυτό και η επιλογή του γίνεται με αξιοκρατία, βάση τυπικών αλλά και ουσιαστικών προσόντων μέσω προσωπικής συνέντευξης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Νεοχωρούδα Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Προσφέρουμε ένα περιβάλλον στο οποίο η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα ανταμείβονται και βασίζουμε τις εργασιακές μας σχέσεις σε αρχές όπως η τιμιότητα και ο αμοιβαίος σεβασμός. Ταυτόχρονα λόγω της φύσης της εταιρείας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και υγιεινή στο χώρο εργασίας, τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και προσφέρουμε υποστήριξη με τεχνικούς ασφαλείας και γιατρούς στον εργασιακό χώρο.

Μαζί μας σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τον εαυτό σας προσωπικά και επαγγελματικά, συμμετέχοντας στην Ανακύκλωση και την Βιώσιμη Ανάπτυξη της κοινωνίας μέσω μια επιτυχημένης ομάδας. 

ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/09/2017)

 

ΑΓΓΕΛΙΑ 1- Βοηθός Χειριστή

Ζητείται Βοηθός Χειριστή - Εργάτης για χειρισμό κλαρκ και πρέσας δεματοποίησης χάρτου, κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης Γ’ κατηγορίας (προαιρετικά), από εταιρία με έδρα πλησίον ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου (ΚΔΑΥ ΙΩΝΙΑΣ). Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Κατά προτίμηση από Δυτικής Συνοικίες. Αποστολή βιογραφικού : mrk@eco-trans.gr, FAX 2310722855 (ΚΩΔΙΚΟΣ Βοηθός Χειριστή)


ΑΓΓΕΛΙΑ 2- ΕΡΓΑΤΗΣ-ΤΡΙΑ 

ΕΡΓΑΤΗΣ-ΤΡΙΑ ζητείται από Εταιρεία Ανακύκλωσης (ΚΔΑΥ ΙΩΝΙΑΣ) πλησίον ΒΙ.ΠΕ.Θ.ΣΙΝΔΟΥ για θέση χειρονακτικής διαλογής.Πλήρης απασχόληση,μισθός,ασφάλεια.Απαραίτητη η όρεξη για εργασία και η ομαδικότητα.Κατά προτίμηση από τις Δυτικές Συνοικίες Θεσσαλονίκης.FAX 2310722855.Email: mrk@eco-trans.gr (ΚΩΔ.ΕΡΓΑΤΗΣ)


ΑΓΓΕΛΙΑ 3- Βοηθός Χειριστή Σκαφτικού Μηχανήματος

Ζητείται Βοηθός Χειριστή Σκαφτικού Μηχανήματος-Εργάτης, κάτοχος επαγγελματικού διπλώματος οδήγησης Γ’ + Ε’ κατηγορίας, στη διαλογή ανακυκλώσιμου υλικού (σίδερα-μέταλλα), από εταιρία με έδρα πλησίον ΒΙ.ΠΕ.Θ Σίνδου (ΚΔΑΥ ΙΩΝΙΑΣ). Απαραίτητη προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση. Κατά προτίμηση από Δυτικής Συνοικίες. Αποστολή βιογραφικού: mrk@eco-trans.gr, FAX 2310722855.ΚΩΔΙΚΟΣ (Βοηθός Χειριστή Σκαφτικού)


ΑΓΓΕΛΙΑ 4-ΟΔΗΓΟΣ

Ζητείται οδηγός με δίπλωμα Ε΄ κατηγορίας και Π.Ε.Ι.Απαραίτητη  προϋπηρεσία σε συρόμενο φορτηγό με γερανό (3 έτη).Κατά προτίμηση από Δυτικής Συνοικίες.Αποστολή βιογραφικού : mrk@eco-trans.gr,FAX 2310722855 (ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ)

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Σ.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ,

ΠΛΗΣΙΟΝ ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ, Τ.Θ.201

Τηλέφωνο: 2310 722545

FAX: 2310722855

Web: www.eco-trans.gr