Θέσεις Εργασίας

 

thesis

H εταιρία μας, ECO TRANS ΕΠΕ, στα πλαίσια της συνεχούς της ανάπτυξης, βρίσκεται σε συνεχή αναζήτηση ικανών ανθρώπων με όρεξη για δουλειά με σκοπό την στελέχωση των τμημάτων της. Εάν ενδιαφέρεστε να ενταχθείτε στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας,  παρακαλούμε στείλτε το βιογραφικό σας στο hr@eco-trans.gr. Το βιογραφικό σας, καθώς και οποιεσδήποτε προσωπικές πληροφορίες παρέχονται, θεωρούνται ως αυστηρώς εμπιστευτικά και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την αξιολόγηση σας για την πιθανότητα σταδιοδρομίας σας στην εταιρεία μας. Ακόμα και αν δεν υπάρχει στην παρούσα φάση κάποια κενή θέση εργασίας, το βιογραφικό σας διατηρείται στη βάση δεδομένων μας.

Η ECO TRANS αναγνωρίζει ότι η ανάπτυξη και η εξέλιξη της ξεκινά από το ανθρώπινο δυναμικό της. Γι’ αυτό και η επιλογή του γίνεται με αξιοκρατία, βάση τυπικών αλλά και ουσιαστικών προσόντων μέσω προσωπικής συνέντευξης στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας στην Νεοχωρούδα Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη.

Προσφέρουμε ένα περιβάλλον στο οποίο η δημιουργικότητα και η παραγωγικότητα ανταμείβονται και βασίζουμε τις εργασιακές μας σχέσεις σε αρχές όπως η τιμιότητα και ο αμοιβαίος σεβασμός. Ταυτόχρονα λόγω της φύσης της εταιρείας, δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στην ασφάλεια και υγιεινή στο χώρο εργασίας, τηρούμε όλα τα μέτρα προστασίας και προσφέρουμε υποστήριξη με τεχνικούς ασφαλείας και γιατρούς στον εργασιακό χώρο.

Μαζί μας σας δίνεται η δυνατότητα να αναπτύξετε τον εαυτό σας προσωπικά και επαγγελματικά, συμμετέχοντας στην Ανακύκλωση και την Βιώσιμη Ανάπτυξη της κοινωνίας μέσω μια επιτυχημένης ομάδας. 

ΖΗΤΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 18/05/2016)

 

ΟΔΗΓΟΣ ζητείται με δίπλωμα Ε’ κατηγορίας , γνώση χειρισμού γερανού (αρπάγη) και εμπειρία σε συρόμενα φορτηγά. Κατά προτίμηση από δυτικά.

Βιογραφικά μόνο στο email: logistics2@eco-trans.gr 


ΟΔΗΓΟΣ-ΠΩΛΗΤΗΣ ζητείται με δίπλωμα ADR και τουλάχιστον Γ’ κατηγορίας. Κατά προτίμηση από δυτικά.

Βιογραφικά μόνο στο email: logistics2@eco-trans.gr  (ΚΩΔ ΟΔ.ΠΩΛ.)


ΣΥΝΤΗΡΗΤΗΣ/ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΗΣ/ΗΛΕΚΤΡΟΣΥΓΚΟΛΛΗΤΗΣ (με πτυχίο Ηλεκτροσυγκολλητή) ζητείται με εμπειρία στην κατασκευή μεταλλικών κατασκευών. Πλήρης απασχόληση, μισθός, ασφάλεια. Κατά προτίμηση από δυτικά.

Τ.2310722545,FAX.2310 722855, Email: hr@eco-trans.gr  (ΚΩΔ. ΣΥΝΤ.0416)


Βαφέας – Φανοποιός  οχημάτων ζητείται. Απαραίτητη Προϋπηρεσία στον αντίστοιχο τομέα. Με δίπλωμα Γ’ κατηγορίας. Πλήρης απασχόληση, μισθός, ασφάλεια. Κατά προτίμηση από δυτικές συνοικίες. Αποστολή βιογραφικών: hr@eco-trans.gr (ΚΩΔ.ΒΑΦ.05)

Επικοινωνία

Διεύθυνση: Σ.Σ. ΑΓΧΙΑΛΟΥ-ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑ,

ΠΛΗΣΙΟΝ ΒΙ.ΠΕ.Θ. ΣΙΝΔΟΥ, Τ.Θ.201

Τηλέφωνο: 2310 722545

FAX: 2310722855

Web: www.eco-trans.gr